Coaching

Werkgerelateerd problemen

  • Je doet je werk op de automaat en je bent het plezier in je werk kwijt.
  • Je hebt last van het gevoel dat het werk nooit af is en dat je eigenlijk 60 uur per week nodig heeft om het af te krijgen.
  • Je hebt regelmatig moeite met collega’s of klanten/cliënten.
  • Je zet je altijd voor de volle 100 % in en toch ben je niet tevreden over je resultaten.

Iedereen heeft wel periodes in het werk waarin het niet loopt. Als je echter regelmatig dezelfde problemen hebt is het tijd om een coach over je schouder mee te laten kijken. Iemand met afstand tot de situatie, die verhelderende vragen stelt en inzicht kan geven in hoe je effectiever kan zijn, meer plezier in het werk kan krijgen en beter kunt samenwerken.

Ik werk vanuit de gestaltvisie en ik geef opdrachten mee om te experimenteren met nieuw gedrag en inzichten. In de meeste gevallen kun je na een traject van 6 sessies in maximaal 12 weken weer zelfstandig vooruit.

Prijs van coaching

De prijs van coaching is 75 Euro per uur;.

Coaching voor werknemers in de zorg

Voor coaching van mensen die in de zorg werken heb ik een specifiek coachingstraject ontwikkeld, waarin mijn kwaliteiten als coach/therapeut samenkomen met mijn ervaring in het zorgwerk.
Kijk voor meer informatie in de folder

Je dagelijks leven

  • Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd, dat je de hele dag door een programma aan het afwerken bent om aan alle eisen en verwachtingen op het werk en thuis te kunnen voldoen.
  • Je hebt ’s avonds geen energie meer om iets leuks te gaan ondernemen, zelfs een boek lezen is teveel.
  • Daarbij eet je teveel, m.n. ’s avonds als je eindelijk op de bank zit. Soms eet je stiekem, ben je niet eerlijk over wat je eet tegenover jezelf en anderen. Diep in je hart schaam je je dat je zo slap bent omdat je het niet kunt laten.
  • Je bent onzeker over de opvoeding van je kinderen. Je vraagt je af: Ben ik wel streng genoeg of ben ik juist te streng. Soms pak je je kind niet aan, terwijl dat eigenlijk wel zou moeten, maar je laat het erbij zitten. En andere keren was je misschien juist weer te boos.

Vrijheid, blijheid ………… of toch niet?
We leven in een heel andere tijd dan toen we opgroeiden. Alles is complexer geworden: Hoe verdelen we de taken thuis? Hoe voeden we de kinderen op? Hoe blijf ik gezond? Kortom: Hoe combineer ik mijn werk met kinderen opvoeden en een huishouding? Wij hebben de vrijheid ons leven in te richten zoals ons dat het meest aanstaat. Daardoor hebben veel meer keuzemogelijkheden dan onze ouders hadden, maar ook meer hoofdbrekens.

Veel verantwoordelijkheden, scherpe keuzes
Als je in het spitsuur van je leven zit, met een baan, jonge kinderen, met of zonder partner heb je veel verantwoordelijken. En: weinig tijd om uit te rusten, op te laden of gewoon een beetje te lummelen. Het is dan belangrijk om te weten waar je energie van krijgt, waar je van uitrust en waar je blij van wordt.

Coaching

Een coach kan je helpen om:
1) helder te krijgen waar je energie van krijgt, waar je van uitrust en blij wordt.
2) Deze activiteiten of non-activiteiten bewust in te plannen
3) nee te zeggen tegen allerlei zaken en personen die niet tot je verantwoordelijkheden horen en je veel energie kosten.

De prijs van coaching is 80 Euro per uur wanneer je uit eigen portemonnee betaalt.
Wanneer je werkgever betaalt maak ik een offerte gebaseerd op een uurprijs van 100 Euro per uur.

zoeksite voor coaching