Jikke Verhulst

Van 1999 tot 2005 heb ik de opleiding tot gestalttherapeut bij de gestaltschool BOLT gevolgd.In 2012-2013 deed ik een aanvullende opleiding tot gestalt gezins- en relatietherapeut bij het Kempler Instituut Nederland. Vanaf 2014 volg ik een training bij Rob Preece, Boeddhist en Jungiaans psychotherapeut. Sinds 2005 ben ik werkzaam in mijn zelfstandig gevestigde praktijk voor therapie, coaching en training.
Naast mijn werk met individuele cliënten heb ik de afgelopen jaren gewerkt als trainer voor mensen met eet- en gewichtsproblemen bij Visiom te Arnhem, trainer lichaamswerk, trainer beeldend werk en persoonlijke ontwikkeling en docent slaapcursus bij het Kruiswerk te Ede.

Achtergrond

Ik ben in 1961 geboren. Ik kom uit een groot gezin dat in mijn vroege jeugd een groot verlies te verwerken heeft gehad. Ik ben getrouwd en ik heb twee zoons. Ik heb in Wageningen sociologie gestudeerd en in Twente milieumanagement. Ik heb als ontwikkelingswerker jarenlang in Bolivia gewoond en ben daarna in Nederland ambtenaar geweest. Toen ik een burn out kreeg heb ik het roer omgegooid en ben iets heel anders gaan doen: werken met mensen.

Het leven als leerschool

Mijn opleiding tot gestalttherapeut heeft een doorgaand proces van zelfonderzoek in mij gewekt, waardoor ik mij steeds vernieuw en wat mij heeft gevormd tot een betrokken therapeut met een doorleefde en op persoonlijke ervaring gestoelde visie op het vak.

Cliënten aan het woord 

Wil je weten welke ervaringen cliënten met mij hadden klik dan op Ervaring van cliënten

Privacy verklaring

Wil je weten hoe ik met je gegevens en vertrouwelijke informatie omga lees dan deze Privacy verklaring