Jikke Verhulst

Opleiding en Ervaring

Van 1999 tot 2005 deed ik de opleiding tot gestalttherapeut bij de gestaltschool BOLT. In 2012-2013 deed ik een aanvullende opleiding tot gestalt gezins- en relatietherapeut bij het Kempler Instituut Nederland. Van 2014 tot 2018 volgde ik een training bij Rob Preece, Boeddhist en Jungiaans psychotherapeut. Vanaf 2019 doe ik de opleiding Somatic Experiencing® Practitioner .

Sinds 2005 ben ik werkzaam in mijn zelfstandig gevestigde praktijk voor therapie, coaching en training. Naast mijn werk met individuele cliënten en echtparen geef ik qigongles bij KenKon. Ik heb in de afgelopen jaren gewerkt als trainer voor mensen met eet- en gewichtsproblemen bij Visiom te Arnhem, trainer lichaamswerk, trainer beeldend werk en persoonlijke ontwikkeling en docent slaapcursus bij het Kruiswerk te Ede.

Achtergrond 

Ik ben in 1961 geboren. Ik kom uit een groot gezin dat in mijn vroege jeugd een groot verlies te verwerken heeft gehad. Ik ben getrouwd en ik heb twee zoons. Ik heb in Wageningen sociologie gestudeerd en in Twente milieumanagement. Ik heb als ontwikkelingswerker jarenlang in Bolivia gewoond en ben daarna in Nederland ambtenaar geweest. Toen ik een burn out kreeg heb ik het roer omgegooid en ben iets heel anders gaan doen: werken met mensen.

Het leven als leerschool

Mijn opleiding tot gestalttherapeut heeft een doorgaand proces van zelfonderzoek in mij gewekt, waardoor ik mij steeds vernieuw en dat mij heeft gevormd tot een betrokken therapeut met een doorleefde en op persoonlijke ervaring gestoelde visie op het vak. Elke cliënt vraagt weer iets nieuws, anders van mij. Zo blijf ik elke dag geïnspireerd.

Kwaliteitswaarborg

Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen en een geschillencommissie. Doordat  ik moet voldoen aan de regels  van deze verenigingen is de kwaliteit van mijn werk geborgd. Als je meer wilt weten hierover kijk dan Beroepscode RBCZ  en kwaliteitsbeleid NVPA

beroepsregister RBCZ

Beroepsvereniging NVPA

 

 

 

 

 

 

 

Cliënten aan het woord

Veel cliënten komen via vrienden of bekenden. Ze vinden die informatie belangrijker dan de kwaliteitswaarborg. Wil je weten welke ervaringen cliënten met mij hadden klik dan op Ervaring van cliënten 

 

Privacy verklaring

Wil je weten hoe ik met je gegevens en vertrouwelijke informatie omga lees dan deze Privacy verklaring